Bűnügy

Négy éve körözött csalót fogtak el

Elfogtak a budapesti rendőrök egy körözött férfit, akiről kiderült, hogy négy éve bujkál a hatóságok elől, hogy elkerülje jogerősen kiszabott börtönbüntetését.

2017.07.11 11:12Havariapress

A BRFK Célkörözési Osztályának munkatársai a közelmúltban jutottak olyan információhoz, hogy egy régóta körözött csaló Budakalászon rejtőzködhet. Miután ellenőrizték az adatot és az megalapozottnak bizonyult, hétfő estére akciót szerveztek a 40 éves férfi elfogására.

A rajtaütéshez a Bűnügyi Bevetési Osztály és a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak segítségét is igénybe vették, majd a kérdéses lakóépületben elfogták az illetőt.

A férfit egyébként azért keresték a hatóságok, mert 2013 óta nem kezdte meg jogerős büntetésének letöltését, ellene kettő elfogatóparancs volt érvényben csalás elkövetése miatt.

Elfogását követően a férfit a Szentendrei Rendőrkapitányságra állították elő, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.