Gyilkosság

Családi tragédia Ásványrárón

Családi tragédia történt tegnap este Ásványrárón, ahol meglőtte feleségét egy férfi, majd önkezével vetett véget életének; a nőt kórházba vitték.

2017.07.11 05:38ma.hu

A nyomozás jelenlegi adatai alapján hétfőn este nyolc óra körül Ásványrárón egy családi házban - eddig tisztázatlan okból - egy 64 éves férfi lőfegyverrel rálőtt feleségére. Az elkövető a történtek után gyermekével bezárkózott a házba, majd önkezűleg vetett véget életének; a hétéves gyermek nem sérült meg. A 42 éves nőt a mentők kórházba vitték további vizsgálatok elvégzésének céljából. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr- főkapitányság emberölés kísérlet bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.