Fogolyszökés

Megszökött egy rab az állampusztai börtönből

A szökevény a börtön mellett működő sertéstelepről lépett le engedély nélkül hétfő délelőtt. Lopás miatt ítélték hatvan napos elzárásra.

2017.07.10 14:16MTI
hirdetés

Orosz Zoltán, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője azt mondta az MTI-nek, hogy a fogvatartott a börtön foglalkoztatási programjában dolgozott.  Már megkezdték a keresését.

A BV holnapján azt írják az érintett intézményről, hogy  félig nyitott jellegű, amely azt jelenti, hogy a fogvatartottak munkáltatása az intézet mellett található mezőgazdasági egységekben történik. Az Állampusztai Bv. Intézetet gyakran emlegetik úgy, hogy "a börtön rácsok nélkül".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.