Erőszak

Meg akartak erőszakolni egy nőt Óbudán az utcán

A lakosság segítségét kérve keresi a rendőrség egy tegnap történt, szexuális indíttatású támadás elkövetőjét Óbudán.

2017.07.09 18:46ma.hu

Az egyelőre ismeretlen férfi szombat este 21 óra körül a III. kerületi Kiscelli utca közelében támadott meg egy nőt, azzal a céllal, hogy megerőszakolja. Hátulról befogta a sértett száját, majd megfenyegette és közölte vele, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. A nő azonban dulakodni kezdett támadójával, miután pedig sikeresen kiszabadult annak szorításából, elszaladt és egy taxisofőrtől kért segítséget. A sértett elmondása szerint az elkövető huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke pólót és sötét nadrágot viselt; haja oldalra fésült, beszéde intelligens. A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik a férfi személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban, tegyen bejelentést - akár névtelenül is - az ingyenesen hívható 06-80-555-111,Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.