Balesetek

10 kilométeres torlódás az M7-esen Balaton felé!

Csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki három baleset miatt szombat délelőtt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Martonvásárnál.

2017.07.08 09:45MTI

Sipos Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta: mindhárom baleset az autópálya 30-as kilométerszelvénye környékén történt szombat reggel 9 óra előtt. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozásra, torlódásra kell számítani a hétvégi megnövekedett forgalomban.

A szóvivő azt javasolta az úton levőknek, hogy a főváros felől a Balaton irányába Érdnél, de legkésőbb Tárnoknál hajtsanak le a 7-es főútra, és leghamarabb Velence térségében térjenek vissza az autópályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.