Baleset

Villamossal ütközött egy autó a Határ úton

Az ütközés következtében a villamos eleje leugrott a sínekről.

2017.07.05 13:18MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Villamossal ütközött egy autó szerdán a budapesti Határ úton, a Nagykőrösi úti felüljáró közelében, a baleset miatt torlódásra kell számítani.

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt közölte: a baleset miatt a 3-as villamos a Határ úti végállomás felé módosított útvonalon közlekedik, a Gubacsi út/Határ út és a Nagykőrösi út/Határ út között pótlóbusz jár.

Az 52-es villamos helyett a Határ út és a Török Flóris utca között szintén pótlóbusz közlekedik. Az 54-es és az 55-ös autóbuszt elterelik a Boráros tér irányában, a járat nem érinti Nagykőrösi út/Határ út megállót - írták.

Az ütközés következtében a villamos eleje leugrott a sínekről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.