Bűnügy

Szex közben fojtotta meg a részeg tinilányt a férfi

Állítja, nem akarta megölni, csak "masszírozta a nyakát".

2017.07.05 10:14ma.hu

Szex közben fojtotta meg egy 16 éves tinilányt egy 24 éves férfi - írja a Mirror.

James Morton tavaly júliusban találkozott Hannah Pearsonnal az angliai Lincolnban, a lány egyik barátjának születésnapi bulijában. Pár órával később, amikor a lány már részeg volt, elmentek Morton házába, felmentek a hálószobába és szeretkezni kezdtek. Közben a férfi elkezdte fojtogatni a tinit. Amikor aztán észrevette, hogy nem lélegzik, mentőt hívott, de már nem lehetett megmenteni a lány életét.

A férfi tagadja, hogy gyilkosságot követett volna el. Állítja ő csak "masszírozta" a lány nyakát, nem akarta megölni. Az ügyész szerint azonban ennek több körülmény is ellentmond a nyomozók szerint, többek közt az is, hogy a lány holttestét a földön, és nem az ágyban találták meg. A férfi tárgyalása még nem ért véget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.