Baleset

Magyar rendszámú autó karambolozott Romániában, mind a négy utasa meghalt

A sofőr 5 éves kisfiának a baleset után még volt pulzusa, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

2017.07.04 07:12MTI

Egy magyar rendszámú személygépkocsi mind a négy utasa életét vesztette hétfőn Romániában, amikor a járművük frontálisan ütközött egy román rendszámú terepjáróval, utóbbi vezetőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Szatmar.ro portál szerint a baleset Sárközújlak (Livada) Avasújváros (Negresti Oas) felőli kijáratánál történt hétfőn. A helyszínen életét vesztette a magyar rendszámú gépkocsi 34 éves vezetője, egy Sárközújlakról származó, Magyarországon élő nő, illetve az ő 43 éves nővére, valamint utóbbinak a 18 éves fia. A gépkocsivezető 5 éves kisfiának a baleset után még volt pulzusa, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe, a helyszínre érkezett rohammentősök nem tudták újraéleszteni.

A másik, Beszerce-Naszód megyei rendszámú autót egy 21 éves szamosdarai (Dara) fiatalember vezette, őt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Szatmár megyei rendőrség hétfő esti közleménye szerint a fiatalember vélhetően gyorshajtás miatt elveszítette uralmát saját gépkocsija fölött, átsodródott a szembejövő sávba, és összeütközött a magyarországi rendszámú személygépkocsival.

A helyszíni vizsgálatok alapján a 21 éves férfi nem volt ittas állapotban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.