Ha a hülyeség fáj

Súlyosan megégett a baba, mert az apja hajszárítóval akarta csillapítani a hasfájását

Az interneten látta, hogy ez a módszer működik. A Magyar Gyermekmentő Alapítvány orvosa azt mondta, sosem találkoztak még ilyen esettel.

2017.07.01 10:15ma.hu

Még mindig küzdenek egy baba életéért, akit apja egy internetes videó alapján hajszárítóval próbált kezelni, de megégette a gyerek hasát - írja a Blikk.

A kicsi a hasán és a lábán is súlyos égési sérüléseket szenvedett, a Magyar Gyermekmentő Alapítvány munkatársait riasztották hozzá.

Dr. Gesztes Éva, az alapítvány szakmai igazgatója, aki maga is részt vett a baba mentésében, azt mondta, sosem találkoztak még ilyen esettel. "A gyermek kábító fájdalomcsillapítót kapott, majd égési kötszerrel fedtük le a sebét, a teste többi részét pedig védték a lehűléstől" - mondta a lapnak.

A Blikk úgy tudja, az apa ellen gondatlanságból elkövetett veszélyeztetés miatt indult eljárás, de ezt a rendőrség még nem erősítette meg.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.