Kis kék tabletta

Illegális potencianövelőket árusító pár ellen emeltek vádat Szegeden

A vádlottak által árult készítmények Magyarországon nem engedélyezett illegális gyógyszerek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők voltak.

2017.07.01 00:30MTI

Vádat emelt az ügyészség egy szegedi pár ellen, akik két éven át árusítottak illegális potencianövelő szereket - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t.

Serfőző Katalin közölte, a férfit és a nőt egészségügyi termék hamisítása bűntettének minősített esetével vádolják.

A vádirat szerint a pár egyik tagja különböző potencianövelő szereket vásárolt, a megrendelt termékeket társa lakásában tartotta, majd az interneten keresztül értékesítette a készítményeket. A termékek ellenértékét a vásárlók átutalással fizették ki. A vádlottak által árult készítmények Magyarországon nem engedélyezett illegális gyógyszerek, kozmetikumok és étrend-kiegészítők voltak.

Az ügyészség a vádlottakkal szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.