Erőszak

Megvédte a nőt a buszon, félig agyonverték - őket keresi a rendőrség

A két férfi egy pótlóbuszon támadta le a nőt, a segítségére siető bátor embert a Határ úti aluljáróban bántalmazták. A rendőrség keresi az elkövetőket.

2017.06.28 21:39ma.hu
Képek: police.hu

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Határ úti aluljáróban súlyosan bántalmaztak egy általuk inzultált nő védelmére kelő férfit. Az ügyben a rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Az eset még június 7-én, nem sokkal éjfél előtt történt: az elkövető társával a Határ úton szállt fel a villamospótló autóbuszra. Egy nőt zaklatni, inzultálni kezdtek, majd a segítségére siető férfit az egyikük ököllel kiütötte. A súlyos testi sértés arra utal, hogy a védelmezőként fellépő férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas, erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált,

fejtetőn rövid hajú férfi – fogalmazott a rendőrség. A bűncselekmény idején barnászöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt, valamint fekete színű egyvállas táskát viselt.

Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centiméter magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével valamint a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.