Ugrani akart

Öngyilkosjelöltet mentettek a rendőrök

Készenléti rendőrök mentették meg egy öngyilkosságra készülő férfi életét Budapesten, az Északi összekötő vasúti hídon.

2017.06.28 08:23Havariapress

Állampolgári bejelentésre érkeztek a Készenléti Rendőrség munkatársai hétfőn késő éjjel, tizenegy óra körül az Északi összekötő vasúti hídhoz, mert arról kaptak bejelentést, hogy ott valaki alighanem öngyilkos akar lenni.

A helyszínre érkezve azt tapasztalták, hogy egy férfi áll a híd korlátján kívül és azt kiabálja, hogy ne menjen senki közel hozzá, mert le fog ugrani.

A járőrök beszélgetni kezdtek a 36 éves férfival, közben közelebb kerültek hozzá, végül sikerült visszaemelniük a korláton belülre. Az egyenruhások végül mentőt hívtak a budapesti lakoshoz.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.