Tűz

Egy lakásba nem tértek vissza a lakók a vasárnapi dunaújvárosi tűz után

A tűz egy Bocskai utcai négyemeletes társasház tetőszerkezetében ütött ki vasárnap este hat óra után.

2017.06.27 01:30MTI

Egy lakásba nem tértek vissza lakók abban a dunaújvárosi társasházban, melyben villámcsapás miatt keletkezett tűz vasárnap este - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor felidézte: a tűz egy Bocskai utcai négyemeletes társasház tetőszerkezetében ütött ki vasárnap este hat óra után. A legfelső emeleten levő négy lakásból kettő felett mintegy száz négyzetméteren égett a tetőszerkezet.

A tűz miatt 39 embernek kellett a késő estig tartó oltási munkálatok idejére elhagynia otthonát, közülük az egyik lakásba egyelőre inkább nem tértek vissza a lakók, ők ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.