Állatkínzás

Újabb eltorzult fejű kutyát találtak az állatvédők

Ugyanúgy nézett ki, mint a Nagycserkeszen megtalált Fülöp, akinek a története az egész országot megrázta.

2017.06.26 19:21ma.hu

Maguk a balmazújvárosi Buksi Állatvédő Egyesület munkatársai sem hittek a szemüknek, amikor megpillantottak az út mellett egy szörnyűséges állapotban lévő kutyát. A fiatal németjuhász-keverék egy erdős-szántós helyen bujkált, s rettegett az emberektől. Nem is csoda, hiszen ismeretlen gazdája – akitől vagy megszökött, vagy kidobta – egy madzagot kötött szorosan a nyakára, amitől a feje szó szerint a felismerhetetlenségig eltorzult - írja a Borsonline. Csakúgy, mint a Nagycserkeszen megtalált Fülöpnek, akinek a története az egész országot megrázta.

Az állatvédők a Mirának elnevezett kutyust azonnal orvoshoz vitték. A madzag – amellett, hogy elnyomta a nyaki verőerét – mélyen, majdhogynem csontig hatolt a nyakába. Rettentő so­vány és gyenge volt, a sebei szó szerint rohadtak. Az állapota miatt altatni nem tudták, ennek ellenére mindent elkövettek, hogy megmentsék, ám néhány óra múlva rohamot kapott, s elpusztult.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.