Na de ilyet!

Élő adásban tört el egy nő karja szkanderezés közben (videó)

Az argentin tévéműsorban a versenyzőknek különböző erőpróbákon kell megmérkőzniük egymással a nyereményekért.

2017.06.26 12:23ma.hu

Élő adásban tört el egy nő karja szkanderezés közben Argentínában - tudósít a Metro.

Az "En Que Mano Esta?" (Melyik kezemben van?) című showban a versenyzők különböző fizikai erőpróbákon küzdenek meg egymással a nyereményekért.

A szombati adásban két fiatal nőnek szkanderben kellett összemérie az erejét. A meccs egészen addig nagyon kiegyenlítettnek tűnt, amíg egy hatalmas reccsenés nem hallatszott, a versenyzők arcára pedig kiült a pánik.

A Pamela nevű nőhöz azonnal berohant az egészségügyi segítőcsapat, a karját sínbe tették. Chico Leunis, a műsorvezető később elmondta, hogy a versenyző karja eltört, másnap meg kell operálni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.