Túlkapás

Autótolvajnak nézte és lelőtte egyik kollégáját egy St, Louis-i rendőr

Azzal védekezett, hogy veszélyben érezte a biztonságát.

2017.06.25 16:10ma.hu

Szerda este tévedésből lelőtt egyik szolgálaton kívüli kollégáját egy St. Louis-i rendőr - írja a Fox News.St.

A helyi rendőrök autólopásról kaptak bejelentést. Megtalálták, és üldözőbe vették a lopott kocsit, aztán karamboloztak vele. Ekkor három afroamerikai férfi ugrott ki az autóból, rálőttek a járőrökre és elrohantak. Egy 38 éves, szolgálaton kívüli afroamerikai rendőr is a helyszínre érkezett, hogy segítsen a kollégáinak. Azonban egy másik, szintén ekkor kiérkező, 36 éves járőr azt hitte, hogy ő is a gyanúsítottak egyike, és rálőtt.

A kollégáját megsebesítő rendőr azzal védekezik, hogy saját biztonságát féltette. A bűnözők közül kettőt elfogtak, egy harmadik elmenekült. A nyomozás még tart.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.