Légi baleset

Fennakadt egy fán egy kisrepülő Zircnél

Felszállás közben fennakadt egy kisrepülőgép egy fán szombat este Zircnél.

2017.06.25 08:14MTI
MTI/Krizsán Csaba

Orosz Katalin, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője elmondta: a Tecnam típusú kisrepülőgép szombat este hét óra után eddig tisztázatlan körülmények miatt fennakadt egy fán Zirc-Tündérmajor külterületén. A szóvivő hozzátette: a kisrepülő két utasa nem sérült meg, a baleset körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

MTI/Krizsán Csaba

Helt Ákos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a balesethez a zirci és veszprémi tűzoltók vonultak ki, akik vízsugárral hűtötték a roncs üzemanyagtartályát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.