Baleset

Őrizetben a halálos baleset okozója

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint halálos balesetet okozott tegnap Fejér megyében, majd elmenekült a helyszínről.

2017.06.24 14:45Havariapress

Pénteken késő délelőtt a 62-es főúton ütközött össze két személyautó Székesfehérvár és Seregélyes között, Jánosmajor térségében, s a balesetben két sárbogárdi nő helyszínen életét vesztette.

A helyszín közelében a rendőrök elfogtak egy 23 éves férfit, aki az eddigi adatok szerint az okozója lehetett a balesetnek, majd azt követően elmenekült a helyszínről.

A perkátai lakost bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd kihallgatása után őrizetbe vették, halált okozó segítségnyújtás elmulasztása és halálos közúti baleset gondatlan okozása gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.