Illegális bevándorlás

Két embercsempészt és tíz migránst fogtak az 56-os úton

Két embercsempészt fogtak el az 56-os úton, Mohácsnál, akik autóikban tíz illegális migránst szállítottak.

2017.06.24 09:42MTI

A police.hu oldalon azt írták: a rendőrök pénteken kora hajnalban Mohács külterületén, az 56-os főút sombereki elágazásánál két magyar gépkocsit tartóztattak fel, amelyekben egy-egy magyar férfi és öt-öt külföldi utazott, köztük négy nő és hat férfi.

A külföldiek közül hatan szomáliai, hárman eritreai, egyikük pedig etiópiai állampolgárnak vallotta magát. Ők sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni - tették hozzá.

A két magyar férfit embercsempészés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális bevándorlókat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz - áll a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.