Halálos baleset

Halálos baleset a 62-es főúton: A vétkes sofőr megpróbált elmenekülni, de elfogták

A rendőrök szerint ő vezette azt a személyautót, amelynek két utasa életét vesztette egy Székesfehérvár közelében történt pénteki balesetben.

2017.06.23 15:01ma.hu

Elfogtak és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállítottak egy férfit a rendőrök a székesfehérvári halálos baleset közelében - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Kiss Z. Edward elmondta: a gyanúsítottat a 62-es főút jánosmajori elágazásánál péntek délelőtt történt, két halálos áldozattal járó baleset helyszínétől 150 méterre fogták el a rendőrök. A gyanú szerint a 23 éves férfi vezette azt a gépkocsit, amelyben a két nő életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.