Halálos baleset

Balesetben meghalt két nő a 62-es úton

Egy személyautó és egy kamion karambolozott. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta.

2017.06.23 13:07MTI

Egy személyautó és egy kamion karambolozott a 62-es úton péntek délelőtt két ember meghalt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője az MTI-vel.

Pápai Eszter elmondta: a baleset Székesfehérvár és Seregélyes között, a jánosmajori bekötőút közelében történt.

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség az útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat a 7-es út felé terelik: Székesfehérvár irányából az M7-es autópálya agárdi lehajtója felé, Seregélyes felől pedig Elzamajor és Dinnyés felé.

  Farkas-Bozsik Gábornak, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének helyszíni információi szerint a balesetben két nő hunyt el, és könnyebb sérüléseket szenvedett egy ember, aki megállt segítséget nyújtani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.