Gondatlanság

Miközben a Facebookon csetelt, megfulladt a kádban felejtett babája

A 21 éves nőt letartóztatták, a többi gyerekét átmenetileg állami gondozásba vették.

2017.06.23 12:53ma.hu
Fotó: Flickr

A rendőrség letartóztatta a texasi Forth Worthben élő Cheyenne Summer Stuckey-t, miután nyolc hónapos gyermeke, Zayla életét vesztette - írja a CBS.

A 21 éves nő vallomása szerint csak "néhány percre" hagyta magára a kislányát a fürdőkádban. Megengedte a vizet, aztán kiment a fürdőszobából, hogy egy másik gyerekével foglalkozzon, és közben a Facebook Messengeren csetelt.

Amikor eszébe jutott, hogy a kislányát a kádban felejtette, visszament a fürdőszobába, de már késő volt, Zayla addigra már arccal lefelé fekve a vízen lebegett.

Megpróbálta volna újraéleszteni, de "nem tudta, mit tegyen".

A gyerek életét a kórházban már nem tudták megmenteni, Zayla Hernandez megfulladt.

A rendőrségi vizsgálat kiderítette, hogy az anya két emberrel is csetelt, legalább 18 percen keresztül. Cheyenne Summer Stuckey-t letartóztatták, eljárás indult ellene. A többi gyermekét átmenetileg állami gondozásba vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.