Katasztrófavédelem

Tűz ütött ki egy nagykanizsai gyárépületben

Három vízsugárral oltják a tüzet, de a munkákat nehezíti a raktárépületet borító sűrű füst.

2017.06.21 14:31MTI
MTI/Varga György

Tűz ütött ki szerdán egy nagykanizsai gyárépület több száz négyzetméteres lámpabúraraktárában - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel. Az épületet mindenki elhagyta, sérültről nincs információ.

Bangó Szilárd elmondta: a lángok a raktár második emeletén csaptak fel. Három vízsugárral oltják a tüzet, de a munkákat nehezíti a raktárépületet borító sűrű füst.

Az elsődleges információk szerint mintegy száz ember tartózkodott az épületben. Bangó Szilárd közölte, személyi sérülésről nem kaptak információt.

Az oltási munkákra Zalakarosról, Pacsáról, Marcaliból, Keszthelyről és Zalaegerszegről érkeztek tűzoltók.

A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, és egy mobil labor is a tűzesethez indult.

MTI/Varga György


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.