Baleset

Öt teher- és egy személyautó karambolozott az M1-esen, teljes útlezárás

Az érintett szakaszon lassú haladásra és torlódásra kell számítani. Az első hírek szerint senki sem sérült meg.

2017.06.20 11:33MTI

Öt tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött egymásnak az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Tata közelében kedd délelőtt. A baleset miatt lezárták az érintett szakaszt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A járművek teljesen elfoglalják a Győr felé vezető sávokat. A rendőrök a 60-as kilométernél, a Tatabánya újvárosi kihajtónál a forgalmat az 1-es útra tereik. A sztrádára a tatai felhajtónál lehet visszatérni.

Az érintett szakaszon lassú haladásra és torlódásra kell számítani - tették hozzá.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt írta, hogy az első hírek szerint senki sem sérült meg a balesetben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.