Állatkínzás

Disznópörzsölővel esett a sündisznónak egy keszthelyi gyerek!

Majdhogynem pont egy éve történt hasonló eset, akkor a XIII. kerületben találtak egy összeégett tüskéjű, de még élő sünt az állatvédők.

2017.06.19 17:01ma.hu
hirdetés

Most egy fiatal fiú magáról a kínzásról töltött fel képeket, arról, ahogy tüskéjénél fogva lógatja az állatot, majd egy disznóvágásnál használt pörzsölővel megégeti. A fotókhoz írt kommentekben még dicsekedett is tettével, már amennyire ki lehet venni az összefüggéstelen szövegből. A profilja alapján egy keszthelyi fiatalról van szó, a hírek szerint már törölte magát a közösségi oldalról.

Az eset után az Állatmentő Liga feljelentést tett, ismeretlen tettes ellen. Nemcsak állatkínzásról van szó, a sün védett állat Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.