Segítséget kér a rendőrség

Rejtélyes korongok egy bűncselekmény helyszínén

Rejtélyes korongokat találtak a fővárosi rendőrök egy bűncselekmény helyszínén, a különös tárgyak azonosításához a lakosság segítségét kérik.

2017.06.17 10:02Havariapress
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy bűncselekmény helyszínén nyolc darab, egyenként nyolc rétegű, 14 milliméter átmérőjű, fekete színű polietilén korongot foglalt le.

A lefoglalt korongok eredete, felhasználási területe, rendeltetése ismeretlen, de ennek tisztázása feltehetőleg közelebb vinné a hatóságokat a kérdéses bűnügy megoldásához.

A rendőrség ezért kéri, hogy aki a police.hu oldalon közzétett képeken látható korongokat felismeri, azok felhasználásáról vagy rendeltetéséről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a ,,Telefontanú" ingyenesen hívható 06-80-555-111 telefonszámán, vagy a 107 illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.