Tragédia

Ennyi maradt a Tökölön lezuhant vitorlázógépből

Lezuhant Tökölön egy vitorlázógép, ketten meghaltak - a Közlekedésbiztonsági Szervezet is vizsgálja az ügyet.

2017.06.17 07:34MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Két férfi életét vesztette a tököli reptéren, amikor vitorlázógépük lezuhant - olvasható a rendőrség hivatalos oldalán pénteken.

A police.hu közlése szerint ketten vesztették életüket abban a balesetben, amely 15 óra körül a Pest megyei Tökölön történt. A város repülőterén eddig tisztázatlan körülmények között zuhant le egy vitorlázógép.

A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium keretében működő Közlekedésbiztonsági Szervezet arról tájékoztatta az MTI-t, hogy ők is vizsgálatot indítottak a baleset körülményeinek kiderítése érdekében.

Ők nem a felelősséget, hanem azokat az okokat vizsgálják, amelyek a tragédiához vezettek. Céljuk, hogy megelőzzék a hasonló baleseteket.

A szerencsétlenül járt jármű egy magyar lajstromjelű "motoros vitorlázógép" - tették hozzá.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.