Gyilkosság

Halálra késeltek egy embert Budapesten

Halálra késeltek egy idős embert ma délután egy fővárosi, XVI. kerületi lakásban, a helyszínről elmenekült tettest nagy erőkkel keresik a rendőrök.

2017.06.16 19:45ma.hu

A mentőket és a rendőröket pénteken délután, fél öt körül értesítették arról, hogy gyilkosság áldozata lett egy 65 éves férfi a főváros XVI. kerületében. A nyomozás eddigi adatai szerint a sértett nem sokkal korábban vitába keveredett az eddig ismeretlen elkövetővel, egy Zrínyi Ilona utcai lakásban, ami után a támadó egy késsel mellkason szúrta őt és elmenekült. A megszúrt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást az ismeretlen tettes ellen, a helyszínelés folyamatban van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.