Bűnügy

Háznak rohant az autójával és szörnyethalt a rendőrök elől menekülő férfi

Tragikus véget ért a szombati autós üldözés Londonban.

2017.06.14 08:39ma.hu
hirdetés

Tragikus véget ért egy autós üldözés Londonban - írja a Metro.

Szombat reggel a rendőrök megpróbáltak megállítani egy kocsit, de hiába jeleztek a sofőrnek, ő gondolkodás nélkül továbbhajtott.

A rendőrök azonnal üldözőbe vették a menekülő autóst; a száguldozás tragikusan végződött: a kocsi nekicsapódott egy ház falának és bezuhant a pincébe vezető lépcsőbejáróba. Két órába telt, mire a tűzoltók ki tudták szedni a roncsból az utasokat.

Az autót a 27 éves Perry Doherty vezette, aki a helyszínen meghalt. Három társa ugyan túlélte a halálos kimenetelű üldözést, de egyiküket életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Az eset körülményeit vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.