Erőszak

Ököllel ütötte fia osztálytársát

Egy férfi rádobta a biciklijét, majd többször belerúgott fia egyik osztálytársába, amiért az - állítólag - bunyóra akarta hívni a gyerekét.

2017.06.13 20:09ma.hu
hirdetés

Ököllel ütötte fia 12 éves osztálytársát egy férfi Budapesten - ezt állítják a gyerek barátai. Erről videót is készítettek. Azt mondják: látták, amint a férfi rádobta a biciklijét, és többször belerúgott fia egyik osztálytársába, amiért az - állítólag - bunyóra akarta hívni a gyerekét. Az állami gondozott fiú könnyebben megsérült. Úgy tudjuk: ő maga tett feljelentést. Az ügyészség már vizsgálja az esetet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.