Illegális bevándorlás

Csaknem száz embert tartóztattak fel a szerb-magyar határnál

Csaknem száz embert tartóztattak fel a rendőrök a szerb-magyar határnál keddre virradóra.

2017.06.13 07:43MTI

Bács-Kiskun megyében 65 illegális bevándorló próbált Magyarországra jutni hétfőn, őket Hercegszántó, Bácsalmás, Bácsborsód és Kelebia közigazgatási területén akadályozták meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

A Csongrád megyei Ásotthalomnál kedd hajnalban 27 migráns próbált átjönni Magyarországra, de a rendőrök feltartóztatták és az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. A rendőrség közleménye kitért arra is, hogy a férfiakból álló csoport tagjai iraki, szír, indiai, illetve pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, de sem a személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.