Halálos baleset

Véletlenül lelőtte kislányát egy miskolci férfi

A gyerek a kórházban életét vesztette.

2017.06.13 07:18MTI

A rendőrök előállították azt a miskolci férfit, aki egy pisztollyal véletlenül meglőtte saját gyermekét hétfőn este. A kislány a kórházban elhunyt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a 112-es központi segélyhívó számon tett bejelentést egy miskolci nő, hogy a lakásukon 9 éves lányukat az élettársa véletlenül meglőtte.

A járőrök és a mentőszolgálat munkatársai azonnal a helyszínre mentek, ahonnan elsődleges ellátása után kórházba szállították a gyermeket, aki azonban olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy elhunyt.

A nyomozók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságra állították elő az apát, akit gondatlanságból elkövetett emberölés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatnak ki gyanúsítottként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.