Öngyilkosság

Leugrott egy fiú egy budapesti pláza tetejéről

"Darabokban voltak a csontjai" - mondta az egyik segítségére siető szemtanú.

2017.06.09 11:50ma.hu

Levetette magát egy 20 év körüli fiatal még szerdán a budapesti Árkád bevásárlóközpont tetejéről. Többszörös csonttörést szenvedett, szemtanúk voltak mellette, míg megérkeztek a mentők - írja a Bors.

A fiú legfelső parkolószintjéről ugrott le, vagyis azok, akik a két bevásárlóközpontot összekötő hídon haladtak át épp, mindent láthattak. "Éppen ebéd után sétáltunk a lányommal a hídon, amikor valami szokatlanra lettünk figyelmesek. A srác ott állt a peremen, telefonált, majd visszaszámolt, és egy hatalmas ordítást követően leugrott" - mondta a lapnak az egyik szemtanú.

Amikor odaértek, a srác már nem volt magánál, de még lélegzett. Fogták a fejét és beszéltek hozzá. "Odafutva végigtapogattam a végtagjait: darabokban voltak a csontjai. Néhányan újra akarták éleszteni, de nem engedtem. Egy vétlen mozdulat is végzetes lett volna számára. Mire a mentők kiérkeztek, már kezdett magához térni, de amikor hörgött, ömlött a vér a szájából" - mondta egy másik szemtanú. A fiú életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

Áprilisban a Mammutban vesztette életét egy férfi, miután levetette magát az emeletről. A mentők kitartóan küzdöttek az életéért, de hiába.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.