Bűnügy

Megölte az édesapját egy ecsegi fiatal, a háza udvarán ásta el a testét

A fiatal férfi kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

2017.06.09 09:43ma.hu

Gyilkosság áldozata lett egy 49 éves férfi Ecsegen - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság. A férfi eltűnéséről a húga tett bejelentést a rendőrségen. A holttestet a háza udvarán elásva találták meg, a nyomozók az áldozat 25 éves fiát gyanúsítják a bűncselekménnyel.

A férfi és fia együtt laktak, az eddigi adatok szerint június 1-én egy végzetessé fajuló vita vezetett a gyilkossághoz. A fiatal férfi olyan súlyosan bántalmazta apját, hogy az belehalt a sérüléseibe, majd a holttestet elrejtette a kertben.

A nyomozók házkutatást tartottak a házban és a melléképületekben, ahol engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket is találtak.

A fiatal férfit emberölés, valamint lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntette miatt hallgatták ki. Beismerő vallomást tett, most őrizetben van és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.