Bűnügy

Megrongálták a villamost, megverték a vezetőt és egy taxisofőrt a Nyugatinál (videó)

A rendőrség nagy erőkkel keres két férfit, akiket közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal és más bűncselekményekkel is gyanúsítanak.

2017.06.05 15:15ma.hu

A BRFK VI. kerületi kapitánysága nyomoz, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen - írja a Police.hu.

A nyomozás adatai szerint két férfi 2017. június 4-én 4 óra 30 perc körül a VI. kerületi Nyugati téren megrongálta a megállóba érkező villamost és bántalmazta annak vezetőjét. A férfiak, egy a Teréz körúton lévő gyorsétterem előtt taxiba akartak szállni, de mivel a sofőr látta a bűncselekményt, nem vállalta el a fuvart, emiatt bántalmazták őt és a segítségére érkezőket is.

Az elkövetőkről a térfigyelő kamerák felvételeket készítettek.

Az egyik elkövető 190 centiméter magas, vajszínű hosszú ujjú felsőt és fekete rövidnadrágot viselt.

A másik elkövető kopasz, szürke színű hosszú ujjú felsőt és farmernadrágot viselt. Aki tud valamit, segítsen a rendőröknek, kérik.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.