Bűnügy

Fegyverrel fenyegetőzött egy újbudai étteremben - videó

Az újbudai rendőrök keresik a felvételeken látható férfit, aki egy étteremben fegyverrel fenyegetőzött.

2017.06.05 09:04ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága 01110/2235/2017. bűnügyi számon eljárást folytat fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2017. június 4-én 17 óra 30 perckor bement egy újbudai gyorsétterembe, ahol elővett egy fegyvert vagy annak utánzatát, majd az ott tartózkodó alkalmazottakra fogta, miközben káromkodott és agresszívan viselkedett. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételeket készített.

Az elkövető 35-45 év körüli férfi, aki 180-185 centiméter magas, erős testalkatú, rövidre nyírt, őszülő hajú - olvasható a rendőrség honlapján. A bűncselekmény elkövetésekor világosbarna színű baseball sapkát, kék rövid ujjú pólót, fekete oldalzsebes nadrágot hordott. Különös ismertetőjele, hogy arcának mindkét oldalán égési hegek láthatóak a halántékától az álláig.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.