Bűnügy

Ok nélkül ölt a szegedi svájcibicskás gyilkos, kényszergyógykezelésre küldik

A férfi egy szegedi vendéglátóhelyen minden ok vagy előzetes nézeteltérés nélkül nyakon szúrt egy embert. Az áldozat perceken belül elvérzett.

2017.06.01 14:19ma.hu

Megszüntették annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki tavaly februárban egy szegedi vendéglátóhelyen - minden ok vagy előzetes vita nélkül - egy svájci bicskával nyakon szúrt egy embert. Az áldozat néhány percen belül elvérzett - tudta meg a 24.hu.

A gyanúsított eddig rács mögött volt, most azonban az elkészült igazságügyi elmeorvos-szakértői vélemény alapján kényszergyógykezelésre küldik. A szakértők szerint, ha kiengednék, a gyanúsított újabb bűncselekményt követne el - közölte a Szegedi Törvényszék.

A férfit az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállítják. A bíróság döntését az ügyész és a gyanúsított és védője is tudomásul vette, így a végzés jogerős.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.