Sztárbotrány

Felfüggesztett börtönre ítélték Csábi Bettinát

A többszörös ökölvívó és kick-boksz világbajnok ellen több társával együtt bűnszervezetben elkövetett adócsalás miatt emelt vádat az ügyészség.

2017.05.30 12:59ma.hu
Fotó: MTI

Két év, négy év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre és 9,5 millió forintos vagyonelkobzásra ítélte a bíróság Csábi Bettina többszörös ökölvívó és kick-boksz világbajnokot - írja a baon.hu.

Az egykori kiváló sportoló ellen nyolc vádlott társával együtt bűnszervezetben elkövetett adócsalás miatt emelt vádat az ügyészség. A vádirat szerint több ezer tonna gabonát hoztak be Romániából, és hamis papírokkal azt a látszatot keltették, hogy az árut tovább viszik Szlovákiába, de valójában Magyarországon értékesítették. Áfát nem fizettek a bevételeik után, így jelentősen csökkentették az állam adóbevételeit.

Csábinak másodrendű vádlottként kellett a bíróság elé állnia. Mindvégig tagadta bűnösségét, azt mondta, semmi köze nem volt a gabonaforgalmazáshoz, ezt a volt férje intézte, ő mindvégig úgy tudta, hogy minden legálisan zajlik a cégnél.

Az ügyészség szerint a bűnszervezetet Csábi Bettina volt férje hozta létre Őt 4 év 6 hónap börtönre és 16,6 millió forint vagyonelkobzásra ítélte a bíróság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.