Bűnügy

Riasztópisztollyal próbált kirabolni egy benzinkutat Győrnél egy férfi

Riasztópisztollyal próbált kirabolni egy benzinkutat hétfő este Győr környékén egy férfi, akit autós üldözés után fogtak el.

2017.05.30 11:52MTI

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: miután a 28 éves gyarmati férfi nem kapta meg a követelt pénzt a benzinkút egyik dolgozójától, kétszer a levegőbe lőtt pisztolyával, majd autójával elmenekült. Az egyik ott dolgozó értesítette a rendőröket, közben saját autójával követni kezdte a férfit.

A kútkezelő elmondása alapján a rendőrök a 83-as úton megtalálták a keresett autót, majd megpróbálták megkülönböztető hang- és fényjelzésekkel megállítani a sofőrt, aki azonban továbbra is menekült.

Rövid üldözés után a rendőrök a 83-as út győri bevezető szakaszán megállították és elfogták a menekülő férfit. Őrizetbe vették és rablás kísérlete miatt indítottak eljárást ellene.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.