Rendőrség

Keresik a zuglói szatírt

Általános iskolánál mutogatta magát.

2017.05.30 08:20ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1977/2017.bűnügyi számon nyomozást folytat szeméremsértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi május 29-én 11 óra 50 perc körül egy Budapest XIV. kerületi általános iskola kerítésénél szeméremsértő módon viselkedett.

Az 50 év körüli, ősz hajú elkövető piros felsőt és kertésznadrágot viselt - olvasható a rendőrség honlapján. A bűncselekmény elkövetőjéről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.