Bűnügy

Ágyban fekvő, 66 éves nénit támadott meg a 17 éves fiú

A tettes készpénzt, cigarettát és élelmiszert vett magához, majd a helyszínről elmenekült.

2017.05.29 12:28ma.hu

A Dorogi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 17 éves tokodi lakos ellen.

A gyanúsított vasárnap éjjel 2 órakor Sárisápon, egy családi ház ablakát betörte, majd a helyiségekben kutatott. Az ingatlanban egyedül élő 66 éves nő észlelte, hogy egy ismeretlen férfi a szobában lámpával világít és rászólt.

A támadó az ágyban fekvő asszonyhoz lépett és kezeivel a száját befogta - olvasható a rendőrség honlapján. A férfi a sértett fejére az ágyneműt ráhúzta, majd nyakát egy fotellel leszorította. A tettes készpénzt, cigarettát és élelmiszert vett magához, majd a helyszínről elmenekült.

A rendőrök aznap este a bűncselekmény elkövetőjét a lakcímén elfogták. A nyomozók a fiatalkorút gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A fiú beismerő vallomást tett.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.