Keresték

Rendőrök találták meg az eltűnt kislányt

Újbudai rendőrök segítségével jutott vissza szüleihez egy Pestszentlőrincről eltűnt 13 éves kislány.

2017.05.28 15:42ma.hu

A rendőrségre szombaton késő estet tett bejelentést egy asszony arról, hogy a lánya a megbeszélt időre nem ért haza egy ismerősétől és a telefonja is ki van kapcsolva. A bejelentést követően a rendőrség munkatársai megkezdték az eltűnt gyermek felkutatását. Eközben az éjjeli órákban olyan jelzés érkezett, hogy egy rokona látni vélte a keresett lányt a főváros XI. kerületében, ezért a keresést a rendőrség kiterjesztette a budai kerületre is. Ott a személyleírás alapján rövid időn belül felismerték a kislányt, ezt követően az újbudai rendőrök gondoskodtak róla, hogy biztonságban legyen, amíg édesanyja érte megy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.