Tragédia

Villám végzett egy kislánnyal Bodajkon - még vizsgálják az ügyet

Villámcsapás következtében vesztette életét egy nyolcéves bodajki gyerek - mindenki értetlenül áll az eset előtt.

2017.05.27 11:56ma.hu

Az eset kedd késő délután történt, a feol.hu információi szerint a kislány a kertben tartózkodott az édesanyjával, amikor Fehérvárcsurgó felől Bodajk fölé fekete felhők tornyosultak, majd egy villám hatalmas dörgés kíséretében a kertbe csapott. Azt nem tudni, hogy áramütés érte-e a gyermeket, vagy az ijedtség végzett vele, de azonnal összeesett. A szomszédasszony segítségével megpróbálták újraéleszteni, és a kórház intenzív osztályára szállították. Életét azonban nem sikerült megmenteni. A tragédia mélyen megdöbbentette a kisváros lakóit. Az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság - mondta el a lap megkeresésére Sipos Mónika rendőr főhadnagy, a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálatának munkatársa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.