Baleset

Kamionnal ütközött egy iskolás gyerekeket szállító autóbusz Budapesten

Az autóbusz Gödöllő irányából haladt a Szabadföld úton, amikor az M0-s autópálya felhajtója előtt összeütközött a vele párhuzamosan haladó kamionnal.

2017.05.27 09:45MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kamionnal ütközött egy általános iskolás gyerekeket szállító autóbusz Budapest XVI. kerületében pénteken, három gyerek könnyebben megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Az autóbusz Gödöllő irányából haladt a Szabadföld úton, amikor az M0-s autópálya felhajtója előtt összeütközött a vele párhuzamosan haladó kamionnal. A balesetben megsérült három gyereket a mentők kórházba vitték - ismertették.

A környéken helyreállt a forgalom; a baleset miatt korábban csak egy-egy sávon közlekedhettek az arra járók, és torlódás alakult ki.

De mi okozza a legtöbb buszos balesetet?
- a Totalcar összeszedte

Az autósok zömmel a kanyarodási szabályokat sértik meg és nem néznek tükörbe, mielőtt bevágnak egy busz elé

A bringások nem számolnak a busz lefékezésével, vagy aláesnek

A robogósokat nem zavarja az útburkolat állapota

A gyalogosok nem oda néznek, ahova kellene...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.