Bűnügy

Rendőrök ellen nyomoznak kábítószer birtoklása miatt

A két, szolgálaton kívüli rendőrrel szemben a XI. kerületben intézkedtek.

2017.05.26 13:29MTI

Nyomozás indult két rendőr ellen kábítószer birtoklása miatt - erősítette meg a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-nek a 24.hu portál információját. A rendőrség tájékoztatása szerint megszűnt az érintettek szolgálati viszonya.

Bagoly Bettina, a főügyészség szóvivője azt közölte: az ügyben még május 18-án rendelt el nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség. A két, szolgálaton kívüli rendőrrel szemben a XI. kerületben intézkedtek, a szolgálati helyükkel kapcsolatban azonban a szóvivő nem kívánt bővebb tájékoztatást adni.

Hozzátette, a most indult nyomozás ügyében további részleteket nem áll módjukban megosztani a nyilvánossággal.

A 24.hu információi szerint azt még vizsgálják, hogy a két, szolgálaton kívüli rendőr fogyasztott-e a szerből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI megkeresésére azt közölte: az eljárás alá vont emberek már nem rendőrök, szolgálati viszonyuk megszűnt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.