Összeszólalkoztak

Bántalmazta rabtársát egy elítélt Szegeden

A börtön folyosóján szerdán szólalkozott össze két fogvatartott, majd egyikük bántalmazta elítélt társát, akinek ennek következtében az egyik szeme súlyosan megsérült.

2017.05.25 15:58MTI

Súlyosan megsérült egy jogerősen elítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben, mert egy másik fogvatartott bántalmazta - közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Orosz Zoltán elmondta, a börtön folyosóján szerdán szólalkozott össze két fogvatartott, majd egyikük bántalmazta elítélt társát, akinek ennek következtében az egyik szeme súlyosan megsérült.

A sérült elítéltet a büntetés-végrehajtási intézet szakápolója haladéktalanul elsősegélyben részesítette, majd kihívta a mentőket, akik a férfit kórházba vitték, ott ellátták a sérülést.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek tisztázására, az elkövető ellen pedig büntetőfeljelentést tett az intézet parancsnoka - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.