Baleset

Baleset miatt késnek a vonatok a veresegyházi és szolnoki vonalon

Baleset miatt a Budapest-Veresegyház-Vác és a Budapest-Újszász-Szolnok vasútvonalon is késnek a vonatok csütörtök délután.

2017.05.25 15:29MTI

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese elmondta: a gyömrői állomáson a Budapestről Lőkösháza felé közlekedő gyorsvonat egy embert halálra gázolt, a szerelvények a Maglód-Gyömrő-Mende szakaszon csak az egyik vágányon közlekedhetnek. A helyszínelés ideje alatti korlátozás miatt a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje 15-30 perccel is meghosszabbodhat.

Veresegyházon egy induló vonat gázolt el egy embert, ezért Veresegyház és Őrbottyán között a hatósági intézkedésig szünetel a vonatközlekedés, az utasokat várhatóan vonatpótló buszok szállítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.