Vészfék

Vonat elé lépett, majd elfutott - keresi a rendőrség

A lakosság segítségét kérve keresik a rendőrök keresik azt az ismeretlen lányt, aki pár napja egy vonat elé lépett Debrecenben, veszélyeztetve ezzel a vasúti közlekedés biztonságát, majd elfutott a helyszínről.

2017.05.25 12:28Havariapress

A hajdúsági megyeszékhelyen hétfőn kora este, fél hat körül haladt egy Nyíregyháza felé tartó vonat, amikor a Faraktár utcai felüljáró alatt egy fiatal lány lépett a szerelvény elé.

Baleset nem történt, mert az ismeretlen lány az utolsó pillanatban kiugrott a sínek közül és elfutott a Fényes udvar irányába, a történtek azonban veszélyeztették a vasúti közlekedés biztonságát, többek között azért is, mert a mozdonyvezető a gázolás elkerülése miatt vészfékezésre kényszerült.

A rendőrség az ügyben egy 15-16 év körüli, szőkésbarna hajú lányt keres, aki az elkövetéskor szürke pulóvert és nadrágot viselt. Kérik, hogy aki bármit tud a lány kilétéről vagy az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzék a debreceni rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést az ismert segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.