Baleset

Felborult egy katamarán Alsóőrs előtt

Két embert vízirendőrök mentettek ki a Balatonból, miután felborult egy katamarán Alsóörs vízterületén, a viharos szélben.

2017.05.25 12:17Havariapress

A balatonfüredi vízirendőrök szerdán délután, három óra körül kaptak bejelentést arról, hogy az Alsóőrs előtti vízterületen, II. fokú viharjelzés idején felborult egy vitorlás és többen is a vízbe estek.

A vízirendőrök a parttól mintegy két kilométerre találták meg a szerencsétlenül járt katamaránt, és két vízbe esett utasát. Az egyenruhások a katamaránt visszaállították, majd a hajót vezető férfit és utasát a vízi járművükkel együtt a kikötőbe kísérték.

police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.