Mávinform

Leszakadt egy felsővezeték Érdnél, jelentős késések a közlekedésben

Leszakadt egy vasúti felsővezeték Érd elágazásnál, emiatt Érd felső és Tárnok, Érd felső és Érd között nem közlekedhetnek a vonatok.

2017.05.25 08:22MTI

A Mávinform tájékoztatása szerint a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Érd- Pusztaszabolcs, illetve a Budapest-Nagytétény-Diósd-Érd felső-Tárnok-Székesfehérvár elővárosi vonalon jelentős késések várhatók.

A megrongálódott vezeték helyreállítása több órát vesz igénybe - tájékoztatta a Mávinform hat óra után az MTI-t. Emiatt Nagytétény-Diósd és Érd között az utasokat vonatpótló buszok szállítják az elővárosi személyvonatok helyett. A Budapest-Dombóvár-Pécs vonalon közlekedő IC vonatok kerülővel, Székesfehérvár érintésével járnak, menetidejük jóval hosszabb lesz a szokásosnál. A százhalombattai elővárosi vonatok többsége ideiglenesen nem közlekedik.

A Budapest-Székesfehérvár közötti vonatok Érd alsó érintésével zökkenőmentesen közlekedhetnek - tették hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.